ARSLANTÜRK, LİSE OKUL TEMSİLCİSİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Eğitim, spor ve kariyer planlaması üzerine sohbet ortamı oluşan lise okul temsilcisi gençlerle gerçekleşen buluşmada Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk, onların görüşlerinin her zaman değerli olduğunu ifade etti.

Spor Yayın: 14 November 2025 - Friday - Güncelleme: 14.11.2025 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
112 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre;

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Zekeriya Arslantürk, lise okul temsilcisi gençlerle Has Oda’da bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada eğitim, spor ve kariyer planlaması üzerine sohbet edildi.

Gençlerin düşüncelerini, önerilerini ve beklentilerini dinleyen İl Müdürümüz Arslantürk, gençlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin hem eğitim hem de spor alanındaki gelişimlerine katkı sunacak çalışmaların önemine değinen Arslantürk, onların görüşlerinin her zaman değerli olduğunu ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.