islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

AKÇAKOCA’DA ‘ETKİN’ MÜCADELE

Yaz döneminde turistle dolup taşan Akçakoca’da kurtarma ekiplerinin boğulma vakalarına hızlı ve etkin müdahalesi için gerçekleştirilen tatbikatlara bir yenisi daha eklendi. Üç aşamalı yapılan tatbikat, gerçeğini aratmadı.

Gündem Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 13:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
354 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’nin denize açılan penceresi Akçakoca’da yaz sezonunda yaşanan boğulma vakaları bir kez daha ‘tedbirleri’ sorgulamaya açtı. Son olarak 10 yaşındaki E.Ç.’nin Çuhallı Çarşısı’nda boğulmaktan son anda kurtarılması, plajlarda can güvenliğinin sağlanmasının gerekliliğini ortaya koydu. Bu doğrultuda ilçede denizde boğulma vakalarıyla etkin mücadele kapsamında can kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.

Yeşil ve mavinin buluştuğu ilçenin ünlü plajlarında boğulma vakalarıyla etkin mücadele yürütmek amacıyla Sahil Güvenlik ve İlçe Jandarma komutanlıkları ile Akçakoca Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ortak tatbikat düzenledi.

Üç aşamalı gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği denizde boğulma tehlikesi geçiren vatandaş, can simidiyle yüzerek yanına gelen cankurtaran tarafından kıyıya getirildi.

İkinci aşamada ise boğulma tehlikesi geçiren kişiye, sahilden uzaktan kumandalı can simidi gönderildi. Can simidine tutunan vatandaş, yine uzaktan kumandayla kumsala çıkarıldı.

Son aşamada ise devreye jet ski kullanan cankurtaran ile Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri girdi. Denizde panikle çırpınan vatandaşı, jet ski ve tekneyle çevreleyen ekipler, can simidi uzatarak kurtardı.

Başarıyla gerçekleştirilen tatbikat, üç farklı şekilde kıyıya çıkarılan vatandaşa, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından sona erdi.

Öte yandan Ankara ve İstanbul gibi iki metropol şehrin ortasında, 38 kilometrelik sahil şeridine sahip Akçakoca, tatilcileri ağırlamaya devam ediyor. (Manşet Haber/AA)

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.